VégzősBúcsú

Elbúcsúztattuk végzőseinket

A jövő héten megkezdődnek az érettségik és azt megelőzően - kollégiumi hagyományainknak megfelelően - idén is elbúcsúztattuk végzőseinket.


Képünkön a végzősök nevében Kiss Mátyás köszön el diáktársaitól, a nevelőtestülettől és a kollégium valamennyi dolgozójától.
Ő maga, a kollégiumi évei alatt végzett fáradhatatlan közösségi munkájáért, nevelőtestületi dícséretben és jutalomban részesült.

Az eseményen készült további képek (Fotó:VinczeN) elérhetőek  itt.

A végzősök búcsúztatója 2021-ben

Sajnos, az előzőhöz hasonlóan, az idei tanév sem a normális, évtizedek óta megszokott módon fejeződik be. Nevelőtestületünk a hagyományoknak megfelelően, de immár második alkalommal rendhagyó módon búcsúzik végzőseinktől. Fogadjátok olyan szeretettel, mint ahogyan azt a készítőik a nevelőtestület és a kollégium valamennyi dolgozója nevében nektek szánták. Az ünnepi műsor részleteiben is megtekinthető az oldal alján!

A videókat (bal) Nagy László szerkesztette egybe,   illetve Orbán Ákos (jobb) készítette.
Nagyobb lejátszási ablak (YouTubon), az elindítás után, klikk a videó alatti YouTube feliratra!


KIVÁLÓ KOLLÉGISTA és NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET

Végzős búcsúztató


Ismét elérkezett az a nap, amikor utoljára gyűltünk össze egy ünnepségre, sok diáktársunk utolsó kollégiumi rendezvényére – a végzősök búcsúztatására.
Ünnepi műsor, nevelőtanári és igazgatói beszédek, jutalmak, koccintás egy pohár pezsgővel – és életetek egy korszaka lezárult.
Reméljük, a korábbi években elballagott kollégistákhoz hasonlóan időnként Ti is benéztek majd egykori második otthonotokba. (egy „ittmaradó”)

Végzősök búcsúztatója

A végzős tanulók ünnepélyes kollégiumi búcsúztatása 2016. 04. 27-én 17 órakor lesz a kollégium ebédlőjében.

                                                                                                                                       A kép az előző évben készült.
Az esemény tervezett programja az alábbi (kronológia változhat):