2020-2021. tanév

Itt van

az őszi szünet
előtti utolsó tanítási nap 2020. október 22. (csütörtök).


A bő egy hét szünet alatt adódhat alkalom a szabadban, garantáltam covid mentes környezetben végzett testmozgásra, kikapcsolódásra.
A szünet utáni első tanítási nap. 2020. november 2. (hétfő).
A kollégium nyit november 1. vasárnap 17 órakor.

 

 

Koronavírus intézkedési terv és házirend kiegészítés

Az alábbiak frissítve: 2020.09. hónapban, illetve 2020.10.05-én.

A VSZC Bocskai István Kollégium koronavírus miatti járványügyi készültség alatt alkalmazandó eljárásrendjéről Intézkedési terv_Bocskai 1. sz. módosítása (hatályos 2020.10.01-től visszavonásig),
a készültség ideje alatti időszakra vonatkozó Házirend kiegészítés "Házirend kiegészítés Covid" a címekre kattintva olvshatóak.
A dokumentumokban foglaltak szigorú betartását kérjük miden érintettől.

(A pdf állományok megnyitásához szükséges egy ingyenesen innen letölthető alkalmazás

Kiegészítés a beköltözéssel kapcsolatos információkhoz

 

Tisztelt Szülők, beköltözésre váró Diákok!

A 2020. augusztus 24-én honlapunkon közzétett, beköltözéssel kapcsolatos információkat az alábbiakkal egészítjük ki:

- Kérjük, lázas, hőemelkedéses állapotban senki ne induljon útnak!
- Minden nevelőtanár igyekezett a szobabeosztás elkészítésekor az egyéni igényeket figyelembe venni. Előfordulhat, hogy nem sikerül mindenki kérését érvényesíteni, ezért kérjük, a beköltözés során ilyen jellegű kérésekkel ne hátráltassák annak zökkenőmentességét. Amennyiben mód van rá, a tanév során igyekszünk az igényeknek megfelelő módosításokat elvégezni.

- A menza ügyintéző tájékoztatása szerint azok a tanulók, akik az elmúlt tanévben már kötöttek gyermekétkeztetési megállapodást Vác Város Gazdasági Hivatalával és nem voltak jogosultak térítési díj kedvezményre, nem kaptak kitöltendő dokumentumokat.

- A tanév folyamán az étkezéssel kapcsolatban kérjük, a lemondásokkal a menza ügyintézőhöz, észrevételeikkel Vác Város Gazdasági Hivatalához forduljanak.

- A járványügyi készültség miatt kiadott intézkedési tervnek megfelelően nyilatkozatot kérünk a diákok háziorvosának személyéről és elérhetőségeiről. A nyilatkozatot kitöltve kérjük a beköltözéskor a többi dokumentummal együtt leadni.

- Jelen helyzetben intézményünknek a megszokott rendtől eltérően kell működnie. Emiatt házirendünket kiegészítéssel módosítani volt szükséges.

Nevelőtanáraink legkésőbb a mai napon a fentieket elektronikus levélben is elküldik. A levélben a Gazdasági Hivatal elérhetőségeit, az említett nyilatkozatot és a házirend kiegészítés kivonatát mellékeljük.

Vác, 2020. augusztus 28.

Tumann Péter
igazgatóhelyettes

Beköltözés 2020.08.31.

Tisztelt Szülők, beköltözésre váró Kollégisták!

A felvételi határozatokkal kiküldött beköltözési tájékoztatótól eltérően a kollégiumba történő beköltözés 2020. augusztus 31. hétfőn 14 00 -19 00 óráig lehetséges.

A 18 00 órától tervezett szülői értekezlet elmarad.

Kérjük, a beköltöző diákokkal a nagyobb zsúfoltság elkerülése érdekében legfeljebb egy kísérő érkezzen.
Felsőbb évesek – ha lehetséges – kísérő nélkül jöjjenek.

Az épületben tanulócsoportonként egyszerre 4 kísérő tartózkodhat legfeljebb 15 perc időtartamban, a többiek a bejárat előtt várakozzanak. A beköltözés idején a kísérők viseljenek szájmaszkot és tartsanak legalább 1,5 méter védőtávolságot.

Kérjük továbbá, hogy a beköltözési idő csökkentése érdekében mindenki csak a legszükségesebb, egy hétre elégséges felszereléssel és hűteni való élelmiszerrel érkezzen, a többi holmit a hétvégéről történő visszaérkezések alkalmával, apránként hozzák be (nem zárható ki annak lehetősége, hogy a járványhelyzet romlása esetén ismét ideiglenesen ki kell költözni a kollégiumból). Biztonság kedvéért minden diák a hétre hozzon magával legalább két szájmaszkot és kézfertőtlenítő szert.

A szobabeosztással kapcsolatban keressék a nevelőtanáraikat előzetes egyeztetés céljából legkésőbb augusztus 26. szerda estig (a csoportvezető nevelőtanárok augusztus 25-én e-mailben felveszik a kapcsolatot a hozzájuk beosztott diákokkal).

Akik úgy gondolják, hogy jelen helyzetben nem tartják biztonságosnak a beköltözést, haladéktalanul értesítsék a kollégiumot szándékukról a megadott elérhetőségeinken.

Kérjük, kövessék nyomon a VSZC Bocskai István Kollégium honlapján /www.bocskaikollegium.hu/ az esetleges változásokat.

Vác, 2020. augusztus 24.

Tumann Péter
igazgatóhelyettes

Információk 2020.07.02.

Tisztelt Érdeklődők!

A kollégiumi felvételi határozatokat 2020. július 6-10. között küldjük elektronikus levélben.

Vezetői ügyelet a nyári szünet ideje alatt: minden szerdán 08.00-12.00 között.

A beköltözéssel kapcsolatos pontos tudnivalókat 2020. augusztus 24. után tesszük közzé
honlapunkon.

Vác, 2020. 07.02.
Tumann Péter
tagintézmény-vezető helyettes

Oldalak