Titokzatos hűtőtolvaj

Szombati Emese írása

Sajnos a kollégium életében már megszokottá vált, hogy valaki megdézsmálja mások ételét.

Eddig mindig sikeresen elkapták a tettest, remélhetőleg ez alól az idei év sem lesz kivétel.  Sokat gondolkodunk a lányokkal, hogy lehetne lebuktatni. Esténként leellenőrizzük, hogy megvan-e minden, amit a hűtőbe tettünk. Ha esetleg nincs, akkor azt jelezzük nevelőinknek. Pár lány meg szokta figyelni a hűtő környékét 22:00-ig, ám ebben az időben nem szokott semmi rossz dolog történni.

Sajnos kézzelfogható bizonyítékot még nem találtunk arra, hogy ki lehet a tettes, de azt biztosan tudjuk, hogy éjszaka hajtja végre tervét. Kis enyveskezű barátunk a jelek szerint mindenféle ételt szeret a főtt krumplitól kezdve a krémtúróig.  A múlt héten arra lettünk figyelmesek, hogy egy nap alatt nem csak egy dolgot csen el az illető, ebből arra asszociálhatunk, hogy a tettes nagyon éhes vagy a biztonsága érdekében nem napi szinten hajtja végre a „hadműveletet”.

Ha neked, Kedves Olvasó van valami korszakalkotóan zseniális ötleted lebuktatására, akkor légy szíves osztd meg az „A” épületben lakókkal! Előre is köszönjük.