Kondi a kollégiumban

Szokolóczi Áron írása

A Bocskai kollégiumban a szabadidőnket sok mindennel el tudjuk tölteni. A kondi is ezek közé tartozik.

Remek lehetőségünk van itt arra, hogy a mindennapi feszültségeket levezessük. Ha idegesek vagyunk, akkor van egy, a célnak tökéletesen megfelelő boksz-zsák, amit püfölhetünk. Személy szerint mondhatom, hogy nekem bevált!

 A kondi tökéletes lehetőséget nyújt a mindennapi edzésre, mozgásra. Bátran mondhatom, hogy összehoz embereket, akik már egymást is motiválják.

Én nem vagyok kifejezetten egy kondis típus, mondhatni nagyon ritkán járok. Inkább kint a szabadban saját testsúllyal edzem, ismert nevén street-workoutozom. Viszont volt rá alkalom, hogy rossz volt az idő; esett az eső, vagy nagyon hideg volt és bementem a konditerembe. Ezeken a napokon nagyon jól jött. Kondigépekkel és súlyokkal van berendezve, van egy bordásfal húzódzkodóval és tolódzkodóval, ami tökéletesen megfelel a napi edzésemhez, tehát nem kell fagyoskodnom vagy a vizes talajon tevékenykednem.

Nagyon jó, hogy van egy ilyen hely, ahol tudunk edzeni és nem a szobában idegesítjük a társainkat. Emellett lehetőséget ad arra, hogy mielőtt jön a nyár, jól nézzünk ki. :D Természetesen én annak a híve vagyok, és azt mondom, aki csak tud, menjen ki a szabadba és saját testsúllyal eddzen, mert annál jobb nincs! :D